Зимният сезон е тук и сте решили да си закупите икономичен климатик или да подмените старата си система с нова? Можете да избирате от голямо разнообразие климатици, но кой от всички да предпочетете? Ако търсите енергоспестяващ климатик на доказан производител, то тук сте на правилното място.

 

В тази статия ще отбележим на какво да обърнете внимание при избор на икономичен климатик за отопление и ще Ви предложим подходящи модели на Fuji Electric.

 

Избор на икономичен климатик за отопление

 

Енергиен клас

При избор на климатик обърнете внимание какъв е енергийният клас на модела. Най-високата оценка за енергийна ефективност към момента е A+++.

 

Размер на климатика

Ако климатичната система е прекалено малка за помещението, в което е поставена, то тя ще изразходва повече енергия, за да я отопли. Ако пък е по-мощна, то тя ще се изключва по-често и ще духа по-силно, което черпи повече енергия и в крайна сметка няма да Ви осигури необходимия комфорт.

 

Работен диапазон

Уверете се, че климатикът има достатъчно широк работен диапазон, за да сте спокойни, че уредът е предназначен за работа при отрицателни температури. Това е особено важно, ако живеете в район, където зимата е по-студена.

 

Икономични настройки

Икономичният климатик трябва да предлага различни икономични настройки, които да улеснят употребата и регулирането на мощността.

 

Енергоспестяващи климатици Fuji Electric

 

Хиперинверторен стенен климатик Fuji Electric серия KG

Работният диапазон на климатиците от серия KG в режим отопление е -15 ~ 24 градуса. Това означава, че можете да разчитате на системата дори при екстремни температури.

 

Серията се характеризира и с най-високия клас А+++ както при отопление, така и при охлаждане. Това гарантира, че климатикът ще работи максимално ефективно целогодишно.

 

Климатиците разполагат със сензор за човешка активност, който регулира работата на системата спрямо това дали има хора в стаята.

 

Стенен климатик Fuji Electric от професионална серия KМ

Климатиците от серията разполагат със стилен и елегантен дизайн, постигнат благодарение на компактния топлообменник и обновената вентилаторна турбина.

Климатиците от гамата са с широк работен диапазон. В режим отопление те работят в диапазон -15 ~ 24 градуса. Освен това, системите се характеризират и с изключителна ефективност, благодарение на топлообменника с висока плътност и новия хладилен газ R32.

Можете да се насладите на невероятно комфортен въздушен поток и тих режим на работа. Благодарение на големите жалузи се постига по-широк въздушен поток, който може да бъде насочен вертикално надолу, като нивото на шум се запазва ниско, благодарение на обновения дизайн на вентилаторната турбина.

Разгледайте тези модели в сайта на Fuji Electric. Свържете се с нашия екип за повече информация.