Fuji Electric е един от лидерите в индустрията на климатичните системи и климатиците от професионална серия LFC са един от ярките примери за това. Те осигуряват комфортна и икономична климатизация и са отличен избор за големи помещения.


Предимства на Fuji Electric LFC

 

Гъвкав монтаж и прецизно регулиране на въздушния поток

Fuji Electric LFC се характеризира с висококачествена изработка и предлага гъвкавост при монтиране. Той е лесен за монтаж и използване. За по-прецизно регулиране на въздушния поток пък отговарят допълнителни жалузи, които се отварят с помощта на специални сензори. Вертикалният въздушен поток на климатика осигурява мощно отопление на нивото на пода, а хоризонталният въздушен поток спомага струята въздух да не се насочва директно върху хората в помещението и така осигурява високо ниво на комфорт.

Разнообразие от функции

Множество функции и режими се грижат за комфорта и ниските Ви сметки за ток. Икономичният режим ограничава разхода на електроенергия чрез прецизен контрол над системата, а режимът 10 ℃ отопление позволява да се предотврати преохлаждане на помещението, когато не сте вкъщи по-дълго време през студените месеци. Климатикът разполага още и с различни автоматични режими за улеснена работа, както и таймери за работа по график. Индикацията за филтър пък Ви асистира, като показва дали системата се нуждае от почистване.

Филтри

За чистия и здравословен въздух в помещението помагат филтрите на климатиците от серията. Йонно-дезодориращият филтър eфeĸтивнo нeyтpaлизиpa нacлoeнитe миpизми и пpивeждa в дeйcтвиe oĸиcлитeлнитe и oтcлaбвaщи eфeĸти нa йoнитe, гeнepиpaни oт ĸepaмиĸaтa cъc cвpъxфини чacтици. От своя страна, ябълĸoвo-ĸaтexинoвият филтъp изпoлзвa cтaтичнo eлeĸтpичecтвo, зa дa пpиxвaнe и yнищoжи финитe миĸpoopгaнизми и cпopитe, ĸaтo пo тoзи нaчин пpeчиcтвa въздyxa в пoмeщeниeтo.

 

Fuji Electric LFC са доказали се във времето климатични системи, които имат много предимства и съответно предлагат повече от достатъчно причини да изберете именно тях. Ако се нуждаете от повече информация или препоръки, не се колебайте да се свържете с нашия екип, който ще Ви помогне да направите най-добрия избор за климатизацията на Вашия дом или офис.