Хиперинверторните стенни климатици са едно от най-разумните решения за климатизация на дома или офиса. Те предоставят добра и енергоефективна климатизация както през лятото, така и през зимния сезон. Хиперинверторната технология позволява бързо и енергоефективно охлаждане и затопляне на помещенията, така че ще получите прохлада в горещите летни дни и топлина през студените зимни месеци.

По-долу ще Ви запознаем по-подробно с плюсовете на серия KG, за да може да решите дали тя е подходящото решение за Вас.

 

Предимства на Fuji Electric KG

 

Хиперинверторна технология
Този климатик е оборудван с хиперинверторна технология, която осигурява бързо и енергоефективно охлаждане и отопление на помещението. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфортна температура във Вашия дом или работно място, без това да Ви струва твърде много.

Енергийна ефективност
Климатикът Fuji Electric KG има висока енергийна ефективност, която намалява разходите за електроенергия. Той има най-висок клас A+++ на охлаждане и отопление, което го прави едно от най-ефективните решения на пазара.

Комфортен въздушен поток и тиха работа

Благодарение на редица иновативни технологии, въздушният поток е по-комфортен и работата е по-тиха. Големите жалузи позволяват на въздуха да се движи свободно, като потокът може да бъде насочен и вертикално надолу, а нивото на шума е ниско, благодарение на обновения дизайн на вентилаторната турбина.

Ceнзop зa чoвeшĸa aĸтивнocт

Климатиците от серията разполагат със сeнзop, който oтчитa движeниeтo нa xopa в пoмeщeниeтo и пpи oтcъcтвиeтo им нaмaля oтдaвaнaтa oт cиcтeмaтa мoщнocт. Koгaтo xopaтa ce въpнaт в пoмeщeниeтo, cиcтeмaтa aвтoмaтичнo yвeличaвa мoщнocттa cи. Така могат значително да се спестят разходи за електроенергия.

Интелигентна контролна система
Климатикът има интелигентна контролна система, която позволява да контролирате функциите на климатика дистанционно чрез мобилно приложение или уеб базиран контролен панел. Това е изключително удобно, особено ако искате да го включите или изключите, преди да сте стигнали вкъщи, например.

Филтри за по-добро качество на въздуха
Този климатик идва с висококачествени йонно-дезодориращ и ябълково-катехинов филтри, които се грижат за чистотата на въздуха във Вашето помещение и това е особено полезно за хора с алергии или проблеми с дихателните пътища. Чистотата на въздуха, които климатикът осигурява, е едно от водещите му предимства.

Хиперинверторният стенен климатик Fuji Electric KG е един от най-ефективните и иновативни модели на пазара. Той има множество предимства, като хиперинверторната технология, високата му енергийна ефективност, разнообразни функции и филтри за по-добро качество на въздуха.

Разгледайте и останалите предложение на Fuji Electric на сайта ни. Нашият екип е на Ваше разположение, ако имате нужда от консултация.