С всеки изминал ден все повече хора започват да отделят внимание на качеството на въздуха, който дишат. Влиянието на въздушното замърсяване върху нашето здраве е от съществено значение, особено през летните месеци, когато използваме климатични системи за охлаждане на помещенията си. В това отношение, Fuji Electric се отличава с иновативни решения, които са създадени не само да осигуряват ефективно охлаждане, но и да подобряват въздушното качество в домовете или офисите.

 

В тази статия ще разгледаме едни от най-добрите функции, които може да откриете в климатиците Fuji Electric, които помагат за подобряване на качеството на въздуха.

 

Функции за подобряване на качеството на въздуха на Fuji Electric

 

Ябълково-катехинов филтър

Една от ключовите иновации, които Fuji Electric предлага, е използването на ябълко-катехинов филтър в своите климатични системи. Този филтър използва статичното електричество, за да прихване и неутрализира фините микроорганизми и спорите, които се намират във въздуха. Това предпазва въздуха в помещението от замърсявания и подобрява качеството му.

 

Ябълково-катехиновият филтър е особено полезен за хора с алергии и дихателни проблеми, тъй като помага да се намалят алергените и вредните частици във въздуха.

 

Йонно-дезодориращ филтър

Освен това, климатичните системи на Fuji Electric са оборудвани с йонно-дезодориращ филтър, който играе важна роля в подобряването на въздушното качество.

 

Този филтър не само неутрализира наслоените миризми, но и привежда в действие окислителните и отслабващи ефекти на йоните, генерирани от керамиката със свръхфини частици.

 

Това допринася за премахването на неприятните миризми и подобрява комфорта на помещението.

 

Светлинна индикация за почистване на филтрите

Още една интересна функция, която предлагат климатичните системи на Fuji Electric, е индикацията за почистване на филтрите. С помощта на светлинен индикатор, системата Ви показва, че филтърът има нужда от почистване или замяна. Това Ви предоставя удобство и увереност, че въздухът, който вдишвате, е пречистен и свеж.

 

Равномерно разпределение на въздуха

Освен иновативните филтри и системи за пречистване на въздуха, климатичните системи на Fuji Electric се отличават и с други функции, които допринасят за здравословното охлаждане на помещенията. Една от тях е равномерното разпределение на въздуха.

 

Чрез различни режими, системите на Fuji Electric осигуряват равномерно разпределение на климатизирания въздух във всички части на помещението. Това помага да се избегне неравномерното охлаждане и създаването на горещи или студени зони в стаята, осигурявайки Ви комфорт през горещите летни дни.

 

Компанията Fuji Electric предлага иновативни климатични системи, които не само осигуряват ефективно охлаждане през летните месеци, но и подобряват качеството на въздуха в помещенията. Чрез използването на различните филтри, те постигат пречистен въздух, свободен от вредни частици и неприятни миризми. Допълнителните функции за разпределение на въздуха и индикация за филтър допринасят за комфорт и удобство на потребителите. Ако търсите климатична система, която не само осигурява качествено охлаждане, но и гарантира чист въздух, Fuji Electric е превъзходен избор.

 

Разгледайте каталога в сайта ни, където можете да се информирате за предлаганите модели на марката. Ако имате нужда от съдействие или консултация, не се колебайте да се свържете с нашия екип. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящата климатична система за Вашите нужди.