Климатикът Ви работи видимо нормално, но сметките Ви за ток започват значително да се покачват. Преди да оправдаете това с поскъпването на електроенергията, може да обмислите дали климатичната Ви система е достатъчно ефективна.

 

Истината е, че с времето всяка система започва да се износва, още повече ако не е била поддържана правилно през годините.

 

Какво се случва, когато частите на климатика започнат да се износват?

 

Устройството започва да работи по-усилено, вероятно се налага да нагласите термостата на по-ниски градуси (в режим охлаждане) или по-високи (в режим отопление), за да получите желания комфорт.

 

Друг признак, че системата Ви може да не работи ефективно, е неравномерното разпределение на климатизацията и разликите в температурата в отделните помещения. Ако някой от тези признаци е наличен, препоръчваме да проверите дали не е време за ново оборудване, което да е по-енергийно ефективно.

 

В тази статия ще разгледаме защо да изберете енергийно-ефективен климатик и кои климатици на Fuji Electric Ви препоръчваме.

 

Основни предимства на енергийно-ефективния климатик

● По-ниски сметки за електроенергия

● По-малко ремонти

● По-висок комфорт

● Повече сигурност и надеждност

● Принос към околната среда

 

Хиперинверторен стенен климатик Fuji Electric KG

Климатикът от серията KG на Fuji Electric е чудесен енергоефективен избор както за домове, така и за офиси.

 

Той има клас A+++ в режим на охлаждане и режим на отопление, което допринася за намаляване на разходите за електричество.

 

Климатикът разполага със сензор за присъствие, който автоматично включва икономичен режим, когато в помещението не се отчита присъствие на хора, като така можете да спестите още повече от разходите си за енергия.

 

Топлообменникът на системата е хибриден и има по-голям диаметър на турбината, което го прави по-ефективен и по-мощен.

 

Може да управлявате KG от разстояние посредством смартфон или таблет и така да имате по-добър контрол върху климатизацията, дори когато сте далеч от дома си.

 

Климатиците от серия KG използват екологичен охлаждащ агент R32, който е по-малко вреден за околната среда в сравнение с другите агенти, което го прави устойчив избор за климатизация.

 

Всички тези характеристики правят климатика от серията KG чудесен избор за енерго-ефективна и устойчива климатизация на различни помещения.

 

Инверторен стенен климатик Fuji Electric KE
Тази серия климатици е истински дизайнерски шедьовър, който може да Ви предостави невероятен комфорт през цялата година.

 

Високата енергийна ефективност на серията се дължи на високоефективния ламбда топлообменник, по-голямата вентилаторна турбина и новия фреон.

 

С Fuji Electric KE можете да се насладите на деликатен въздушен поток и почти безшумна работа. Това е постигнато чрез големия жалуз и новата структура на вътрешното тяло.

 

Можете да контролирате климатика си от всяка точка с Вашия смартфон или таблет, след като се инсталира опционалният безжичен LAN интерфейс.

 

Разгледайте и останалите предложение на Fuji Electric на сайта ни. Нашият екип е на Ваше разположение, ако имате нужда от консултация.