Подовите климатици са един от най-добрите начини за отопление на дома. Това се дължи на специфичният им дизайн. Подовите климатици, тъй като се монтират ниско на пода, позволяват топлия въздух да се разнася по него, след което се изкачва нагоре, благодарение на това, че е по-лек. По този начин помещението се отоплява равномерно, без да се получават зони с по-ниска температура. Fuji Electric оптимизира максимално дизайна и характеристиките на своите подови климатици, за да използва всички свойства на топлия въздух, за да постигне максимално комфортно отопление и невероятни икономии. Така бе създадена серията подови климатици LVC. Тя се състои от три модела с капацитети 9000, 12000 и 14000Btu. Освен стилният външен дизайн, който се всписва във всеки интериор, серията LVC разполага и с уникална система за разпределение на въздушния поток. Вътрешното тяло е проектирано така, че в него са поместени две отделни вентилаторни турбини, като по този начин се създават два отделни въздушни потока, които могат да бъдат независимо контролирани. С помощта на този дизайн, подовите климатици Fuji Electric създават мощна въздушна струя на нивото на пода и на нивото на мебелите, които се издигат благодарение на свойствата на топлия въздух и отоплят помещението равномерно. Заедно с двата отделни въздушни потока, LVC разполага и с незаменима система за филтриране на въздуха. Тя се състои от стандартният за всички климатици прахов филтър, който пази топлообменника чист и от още два специализирани филтъра, характерни само за най-високия клас климатици на Fuji Electric. Това са Йонно-деодозиращият и ябълково-катехиновият филтър. Първият разлага миризмите и с помощтта на свойствата на йоните ги неутрализира. Ябълково-катехиновият филтър се грижи за унищожаването на най финните частици, бактерии, микроби и др.

Серията LVC е проектирана така, че може да се монтира на нивото на пода, на стена, полувграден в стена или в ниша. Заедно с това, тръбният път може да се избира в 6 различни посоки, което улеснява монтажа допълнително. Интелигентното инверторно управление и мощният компресор позволяват на LVC да постигне широк работен диапазон, които допринася за икономичната работа и ниските сметки. От безжичното дистанционно управление могат да се да се избират различни работни режими, сред които са икономичният и супер тихият режим, който е перфектен по време на сън.

С Fuji Electric LVC ще постигнете невероятен комфорт във всяко помещение с цената на ниска консумация и безотказна работа!