Fuji Electric LLC е стандартен базов инвертор за стенен монтаж който ще донесе комфорт и уют в дома Ви през цялата година.

Дизайнът на вътрешното тяло е семпъл, а профилът е тънък, което го прави да изглежда като красива картина във всяко помещение. Размерите на вътрешното тяло са доста компактни, но в тях е побрана голяма мощност,л особено за отопление през зимата. Въпреки компактната си опаковка, LLC притежава голям двуредов топлообменник, разделен на три части, който обгръща вентилаторната турбина, като така й позволява да вкарва всичкия затоплен въздух в помещението. Освен големите си размери, топлообменникът има и увеличена площ. Това е постигната благодарение на намаления диаметър на медните тръби. Това позволява по-добро разпределение на топлинната енергия върху алуминиевите листове и по-голяма плътност при отдаването й.

Заедно с модернизирания топлообменник, 3D моделираната вентилаторна турбина и изчистеният от ръбове вътрешен дизайн, Fuji Electric LLC постига завидни резултати при отопление, дори външната температура да е -15 градуса! Включена в "Супер тих" режим, системата достига едва доловимите 22dB ниво на шума. Този режим е перфектен за работа през нощта в спалнята или детската стая. С помощта на вградения в безжичното дистанционно управление таймер за сън може да постигнете оптимален комфорт през нощта, като системата сама ще регулира температурата, за да ви осигури спокоен и здравословен сън. Програмируемият дигитален таймер позволява включване или изключване на климатичната система в предварително зададен час от денонощието.