Разгледайте новите луксозни модели от серията "LT"! Тя се характеризира се с изключително гъвкаво инверторно управление, което позволява не само още по-голяма икономия на електроенергия, но и осигурява надеждно отопление през студените зимни дни.

Стилен и изискан дизайн

На външен вид серията LT представлява изискан и елегантен климатик, който допълва както модерните интериори, така и по-нестандартните дизайнерски решения в обзавеждането на дома. Правите линии се съчетават перфектно с всеки един предмет в дома Ви и климатикът остава незабележим, сякаш е част от интериора. За последното спомага и тесният му профил, който е едва 185мм, а материалите, които са използвани в изработката на вътрешното тяло са от най-висок клас и притежават висока твърдост и здравина. Пластмасите са полирани до блясък, а цветът е успокояващ и ненатрапчив. Матовият перлен панел покрива цялата предна част на вътрешното тяло, като скрива въздуховодите, когато климатикът не е пуснат. При пускане на системата панелът се издига нагоре автоматично, като открива въздуховодите и сензора за движение на вътрешното тяло. Зад панела е скрит и авариен ключ, който пуска климатика дори без дистанционно управление и в двата режима на работа.

Висока ефективност и ефикасност

Зад красивата и изискана фасада обаче, се крие мощен климатик, които безкомпромисно се справя както с отоплението така и с охлаждането на дома Ви. Високата отдавна мощност е гарантирана от иновативния топлообменник с двойна дебелина (двуредово разположение на тръбите), към който е добавена и допълнителна топлообменна пита с още четири тръби с цел още по-голяма площ на топлообменника. Инверторните мотори са с увеличена роторна повърхност, като по този начин се увеличава мощността им, а консумацията намалява. Вътрешното тяло е устроено така, че при отваряне на автоматичния панел в горната част на тялото се получава голяма всмукателна повърхност, която намалява шума и увеличава въздушния поток през топлообменника.

Интелигентност и икономичност

Зад автоматизирания панел се крие още един важен елемент, виновен за страхотната икономичност на серията LT. Това е сензорът за движение. Той след помещението за движение на хора и ако такова не е налично намаля мощността на системата, с цел да се намали преразхода на енергия. Когато отново се засече движение, системата връща зададената си мощност, за да постигне оптимален комфорт. Сензорът може да се настройва в две различни зони, като покрива по-голямата част от помещението. В допълнение към интелигентния сензор са достъпни и няколко програмируеми таймера. Те се настройват от безжичното дистанционно управление и чрез тяхна помощ можете да автоматизирате климатика изцяло, така че той да работи напълно автономно.
Чист и свеж въздух.
За здравето на вас и вашите деца се грижи специална активна система от филтри. Йонно-деодозиращият и ябълково-катехиновият филтър неутрализират съответно миризмите и вредните микроорганизми, за да се насладите вие на един чист и полезен въздух без притеснение за здравето си. Интелигентна система следи за замърсяването на филтрите и чрез светлинна индикация Ви предупреждава кога те трябва да бъдат почистени.

Работен диапазон и комфорт

Като климатична система от висок клас, серията LT притежава широк работен диапазон - от -20 до 24 градуса при отопление и от -10 до 43 градуса при охлаждане. Това прави моделите перфектни за отопление през студените зимни месеци, а също и за охлаждане на сървърни помещения е прецизна техника дори при отрицателни външни температури.
При климатичните системи от серията LT външното и вътрешното тяло има супер тих режим на работа, който се включва от безжичното дистанционно. С негова помощ вие и вашите съседи ще спят необезпокоявани от шумни външни тела или тракащи вътрешни.

Доверете се на Fuji Electric и внесете чист въздух с желаната от вас температура в дома си!