REECL

Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома (REECL)

Какво представлява?

По тази програма се предоставя възможност на домакинствата от цялата страна да получат целеви потребителски кредити и безвъзмездна помощ в рамките на 20% от получения кредит. Безвъзмездната помощ се изразява в това ,че се опростява част от кредита Кредити и безвъзмездна финансова помощ се отпускат за финансиране на енергоспестяващи мероприятия. Вземете желания климатик на изплащане без оскъпяване.           

Как да кандидатствам?

Свържете се с някоя от банките партньори на програмата и се осведомете кои марки и модели климатици участват в програмата за Кредитиране на енергийната ефективност в дома.           

А след като съм одобрен за кредит?

Свържете се с нас за монтиране на избрания от вас климатик.           

За кои марки и модели климатици мога да получа кредит?

По програмата за енергийна ефективност може да се получи кредит за климатик или климатици с енергиен клас А. Всички системи одобрени от REECL са описани в официалния им сайт.           

Одобрените модели на FUJI ELECTRIC са:

Всички модели стенни инверторни сплит системи (всички инвертони климатици на FUJI ELECTRIC са енергоспестяващи, клас А/А). Забележка: възможни са промени в списъка на одобрените климатици и термопомпи от REECL, за повече информация се обърнете към представителите на FUJI ELECTRIC за вашия регион.           

Кога ще получа безвъзмездната помощ?

След закупуването и монтажа на климатичната система трябва да се представят следните документи, в банката отпуснала кредита:
- формуляр за безвъзмездна помощ;
- протокол за извършени работи (издава се от нас);
- оригинална фактура, която съдържа: дата, име и адрес на доставчик/монтажник, марка и модел климатична система (издава се от нас) .            

                        

 За повече информация: www.reecl.org или телефон (02) 813 32 53 или на елекронна поща info@reecl.org            

                        

Кои банки отпускат този кредит?


Райфайзен Банк             ПроКредит             ДСК             СиБанк